Rom for Rom Interiør har reportasje i Hyttemagasinet nr. 11 – 2016

Se flere bilder

Rom for Rom Interiør har reportasje i Hyttemagasinet nr. 11 – 2016 og fått første-siden på bladet «50-talls hytte i ny drakt». Vi har kommet med verdifulle innspill under oppussingen av hytta – alt fra fargevalg til valg av møbler, tekstiler, liftgardiner, plisse/solskjerming, puter og pynteting som passet godt til de tingene hytte-eieren hadde fra tidligere som også er med på å lage sjel i hytta. Se mange flotte bilder under PROSJEKTER – HYTTER eller kjøp magasinet som nå er i salg.

hyttemagasientsynnfjell_42 synnfjell_47synnfjell_01synnfjell_10

Interiør, nøkkelen til trivsel!

Se flere bilder

– Interiør er populært, og derfor har det vært viktig for NORDBOLIG å knytte til seg interiørkonsulenter som kan bistå våre kunder, forteller konsernsjef i NORDBOLIG Oddvar Haugen. NORDBOLIG har derfor inngått et samarbeid med interiørkonsulentene Anne Elisabeth Liberg og Lise-Lene Høiby fra selskapet Rom for Rom Interiør as.

Interiørmagasiner selger som aldri før, og det finnes utallige TV-programmer om interiør og oppussing, og folk bruker mer og mer tid og penger på interiør. I tillegg er vi nordmenn over gjennomsnittlig opptatt av interiør. Kanskje det har med å gjøre at vi store deler av året er innendørs, og at mange har bedre råd enn før? Mange leser interiørblogger og interiørblader for å hente inspirasjon, men det er en voksende trend å knytte til seg interiørkonsulenter. – Våre kunder er like opptatt av, om ikke mer opptatt av interiør enn de som pusser opp eldre boliger, svarer Haugen og håper kundene vil benytte seg av tilbudet.

Mange års erfaring
Bak firmaet Rom for Rom Interiør AS i Brumunddal står damene Anne Elisabeth Liberg og Lise-Lene Høiby, med lang fartstid innen faget. – Vi er begge utdannet interiørkonsulenter fra NKI og har til sammen 40 års fartstid i Hødnebø Home, forteller Liberg som med sin utdannelse som siviløkonom var med på å starte Hødnebø Home på Rudshøgda i Ringsaker. – I Hødnebø Home reiste vi mye ut til kunden for å bistå dem med alt fra planlegging til ferdig konsept. Det kunne være en hytte som skulle møbleres, eller et kjøkken som skulle ha møbler og gardiner som skulle stå i stil, legger Høiby til. I interiørstudioet sitt i Brumunddal har de det største varesortimentet innen gardiner og møbelstoffer i hele Innlandet. I tillegg kan kunden velge fritt blant mange forskjellige møbelleverandører, noe som gjør at enhver kunde kan finne sin stil og ethvert hjem kan bli unikt.

Samarbeidet
Haugen, Liberg og Høiby ser for seg mange spennende samarbeidsprosjekter framover. Det kan være å style visningsleiligheter og boliger, kunderådgivning og interiørhjelp. – Det vil være en fordel for kunden at vi kommer inn i en tidlig fase. Det er billigere å planlegge på forhånd, i stedet for å rette opp i etterkant, forteller Liberg og blir supplert av Høiby: – Se for deg en eldre person som skal flytte fra en stor bolig til en liten leilighet. Da er det mange ting man ikke har plass til lenger, samtidig som det vanskelig å kvitte seg med møbler og lignende man har et forhold til. Da kan vi komme inn i prosessen, komme med løsninger både på rom og interiør som gjør at kundens leilighet blir hjemmekoselig og et sted de vil trives.
– Kunden vil med noen få timers veiledning sikres de rette valgene og sparer kunden for mye tid og ikke minst ergrelse, lover damene og ønsker alle NORDBOLIG sine kunder velkommen.

Se PDF

Nordbolig på Facebook

Reportasje HA

Se flere bilder

Anne Elisabeth Liberg og Lise Lene Høiby vil bruke sin erfaring til å friske opp hjemmet hos hedmarkinger.

HA-reportasje

I de gamle lokalene til Edvin Ulven i Brumunddal starter Anne Elisabeth Liberg og Lise Lene Høiby opp interiørstudioet Rom for Rom.
– Dette er et nytt og annerledes interiørkonsept. Vi kommer til å ha et interiørstudio med en stor tekstilavdeling. Både private kunder
og bedrifter kan benytte seg av tilbudet her, sier Anne Elisabeth Liberg.

FORTID I HØDNEBØ
De to har bred erfaring fra 20 år på Hødnebø. Da det ble besluttet at Hødnebø-kjeden legges ned i Norge måtte det tas et valg. – Alternativene var å enten søke nye jobber eller starte opp sjøl. Tidligere i år begynte vi på gründerskole og undervegs tok vi avgjørelsen om å starte opp interiørstudio. Vi har et godt nettverk slik at vi kan skaffe møbler i alle prisklasser og stiler, sier Lise Lene

Høiby. Det er ikke tilfeldig at duoen ønsker å etablere seg i Brumunddal. – Brumunddal er en by i stor utvikling og den riktige plassen å
starte opp med noe slikt. Mange fra mjøsregionen tar turen innom Brumunddal, lett tilgjengelig for folk på veg til fritidsbolig. Det skjer mye her og vi vil ta del i det, forteller Høiby.

RÅDGIVNING
Interiørstudioet blir litt av alt. Her tilbys det rådgivning til hvordan innrede hjemmet og salg av ulike møbler, gardiner og interiør. Foreløpig er det ikke satt noen åpningsdato, men de regner med å være i gang i løpet av september. – Dette er ingen ren møbelbutikk, men vi kan skaffe møbler og interiør som passer inn i ethvert hjem. Det er rådgivning som blir den viktigste delen i konseptet. Gjennom hjemmebesøk kan vi se på hva som bør gjøres og ta enkle grep basert på vår erfaring og ekspertise, forklarer Liberg. De gleder seg til å sette i gang og tror at de har et moderne konsept som vil bli en suksess. – Vi har kunder allerede og kan jobbe på en annen måte enn tidligere. Nå får vi muligheten til å drive med det vi har lyst til å gjøre og bruke utdanningen og erfaringen vår på best mulig måte.

 

STARTER SMÅTT
De utdannete interiørkonsulentene planlegger en myk start før hardere satsing. – Det er ikke så høye kostnader i begynnelsen. Vi starter smått og bygger oss opp. Etter hvert skal det bli lønnsomt og noe vi kan leve av, sier Liberg. Det at det bygges mye i Brumunddal om dagen gjør at Rom for Rom kan være en suksessfull bedrift. – Bare i Brumunddal er det bygging av mange leiligheter om dagen og vi kan veilede tidlig i prosessen og hjelpe kunden med alt de har behov for å skaffe et harmonisk, vakkert og varig hjem. Vi ønsker å jobbe direkte med utbyggeren og komme med gode løsninger, forteller Høiby.

Hus i Furnes – Reportasje i Norsk Ukeblad

Se flere bilder

Duse fargetoner, naturmaterialer og tidløse møbler i elegant miks. Familien hadde oppskriften klar da de skulle skape sitt drømmehjem.

Reportasje - Norsk UkebladDet hyggelige huset ligger nydelig til, en kort kjøretur fra Hamar sentrum. Omgitt av trær og store jorder, med en himmelsk utsikt
over Helgøya og Skreia, er dette et drømmested å bo for familien.