Reportasje HA

Anne Elisabeth Liberg og Lise Lene Høiby vil bruke sin erfaring til å friske opp hjemmet hos hedmarkinger.

HA-reportasje

I de gamle lokalene til Edvin Ulven i Brumunddal starter Anne Elisabeth Liberg og Lise Lene Høiby opp interiørstudioet Rom for Rom.
– Dette er et nytt og annerledes interiørkonsept. Vi kommer til å ha et interiørstudio med en stor tekstilavdeling. Både private kunder
og bedrifter kan benytte seg av tilbudet her, sier Anne Elisabeth Liberg.

FORTID I HØDNEBØ
De to har bred erfaring fra 20 år på Hødnebø. Da det ble besluttet at Hødnebø-kjeden legges ned i Norge måtte det tas et valg. – Alternativene var å enten søke nye jobber eller starte opp sjøl. Tidligere i år begynte vi på gründerskole og undervegs tok vi avgjørelsen om å starte opp interiørstudio. Vi har et godt nettverk slik at vi kan skaffe møbler i alle prisklasser og stiler, sier Lise Lene

Høiby. Det er ikke tilfeldig at duoen ønsker å etablere seg i Brumunddal. – Brumunddal er en by i stor utvikling og den riktige plassen å
starte opp med noe slikt. Mange fra mjøsregionen tar turen innom Brumunddal, lett tilgjengelig for folk på veg til fritidsbolig. Det skjer mye her og vi vil ta del i det, forteller Høiby.

RÅDGIVNING
Interiørstudioet blir litt av alt. Her tilbys det rådgivning til hvordan innrede hjemmet og salg av ulike møbler, gardiner og interiør. Foreløpig er det ikke satt noen åpningsdato, men de regner med å være i gang i løpet av september. – Dette er ingen ren møbelbutikk, men vi kan skaffe møbler og interiør som passer inn i ethvert hjem. Det er rådgivning som blir den viktigste delen i konseptet. Gjennom hjemmebesøk kan vi se på hva som bør gjøres og ta enkle grep basert på vår erfaring og ekspertise, forklarer Liberg. De gleder seg til å sette i gang og tror at de har et moderne konsept som vil bli en suksess. – Vi har kunder allerede og kan jobbe på en annen måte enn tidligere. Nå får vi muligheten til å drive med det vi har lyst til å gjøre og bruke utdanningen og erfaringen vår på best mulig måte.

 

STARTER SMÅTT
De utdannete interiørkonsulentene planlegger en myk start før hardere satsing. – Det er ikke så høye kostnader i begynnelsen. Vi starter smått og bygger oss opp. Etter hvert skal det bli lønnsomt og noe vi kan leve av, sier Liberg. Det at det bygges mye i Brumunddal om dagen gjør at Rom for Rom kan være en suksessfull bedrift. – Bare i Brumunddal er det bygging av mange leiligheter om dagen og vi kan veilede tidlig i prosessen og hjelpe kunden med alt de har behov for å skaffe et harmonisk, vakkert og varig hjem. Vi ønsker å jobbe direkte med utbyggeren og komme med gode løsninger, forteller Høiby.

Posted in Aktuelt.